Nieuws

VISCLUB DINSDAGAVOND 5 JUNI

Op dinsdagavond 5 JUNI is het weer de clubavond van onze visclub. U bent allen van harte welkom en de toegang is gratis. Aanvang: 19.15 uur Naast het alom bekende visserslatijn worden ook de modernste technieken besproken en uitgelegd. Het geheel natuurlijk onder het genot van een lekker hapje/drankje.

Uit de hoek van onze naaiclub

  Tot op heden assisteerden onze dames van de naaiclub meerdere keren per jaar alle buurtbewoners bij het vermaken van kleding. Zo worden broeken/rokjes/jurken die nu in de kast hangen weer op de juiste maat gebracht en/of gerepareerd en dus weer draagbaar.  Inmiddels hebben wij het machinepark dusdanig uitgebreid dat wij op veler verzoek in staat zijn […]

ONZE VERENIGING IS SPRINGLEVEND EN GROEIT DOOR!!

Zeer onverwachts heeft het bestuur van “de Kruin” besloten per eind september de deuren definitief te sluiten. Het kwam voor vele van haar leden als “een donderslag bij heldere hemel”. Inmiddels hebben een aantal activiteiten onderdak bij ons gevonden. Op korte(re) termijn gaan wij hen aan u voorstellen. Op de activiteitenkalender zijn deze activiteiten inmiddels opgenomen.

© 2015 Buurt- en Wijkvereniging Jasmijn