Uit de hoek van onze naaiclub

Tot op heden assisteerden onze dames van de naaiclub meerdere keren per jaar alle buurtbewoners bij het vermaken van kleding. Zo worden broeken/rokjes/jurken die nu in de kast hangen weer op de juiste maat gebracht en/of gerepareerd en dus weer draagbaar.

Inmiddels hebben wij het machinepark dusdanig uitgebreid dat wij op veler verzoek in staat zijn deze service uit te breiden. Vanaf nu bent u als buurtbewoner elke donderdag(behalve de 3e donderdag van elke maand i.v.m. onze middagbingo) welkom van één uur tot twee uur.

De naaimachine staat klaar. U kunt direct aan de slag. Natuurlijk staan wij U met raad en daad terzijde en wij zullen wanneer het u niet lukt het herstel voor u uitvoeren.

Hartelijke groeten van de dames van de naaiclub.

En natuurlijk staat de koffie/thee weer klaar. Dit alles kost u niets!!!

naaiploeg

Updated: 16 april 2018 — 14:26